Wolters Kluwer

Java Developer in Deventer - Deventer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-07-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Deventer Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris een prima salaris,
Java Developer
Als Java Developer ga je unieke software ontwikkelen voor nieuwe en bestaande platforms en tools van Wolters Kluwer en werk je (of leren we je werken) met de laatste tools en technieken, zoals Spring, Angular en Microservices in combinatie met Kubernetes.

Hoe: door het ontwikkelen van onze unieke business-to-business software die dagelijks wereldwijd wordt gebruikt door juridische afdelingen bij honderden van onze klanten wereldwijd. Dit zijn grote bedrijven zoals Friesland Campina, Delta Lloyd, BAM, Philips, Uber, etc. Met onze software kunnen zij op een flexibele en dynamische manier juridische informatie beheren en bewerken.

Waarom: om de snelle groei van ons bedrijf bij te houden en continue cloud based services (AWS) van de hoogste kwaliteit te blijven bouwen voor onze klanten.
Waar: In ons inspirerende nieuwe kantoor op 1 van de meest bruisende locaties in Amsterdam, vlakbij het centraal station.

Met wie: Het hele Effacts team bestaat uit 25 enthousiaste collega’s, waaronder consultants, project managers, analisten, support medewerkers en account managers. Je werkt nauw samen met een team van 9 enthousiaste developers, architecten, een Product Owner en een Software Development Director.

Wat ga je doen?
Je werkt in sprints aan de ontwikkeling van Microservices, REST API’s en onderhoud van bestaande code en houdt hierbij uiteraard rekening met de veiligheid en beschikbaarheid van de software. Je werkt nauw samen met de Business Analyst en de Product Owner en denkt mee om de scope te definiëren en nieuwe functionaliteiten te implementeren van concept tot eindproduct. Daarnaast werk je aan architectuur, programmeer je Microservices en ben je verantwoordelijk voor de oplevering van de uiteindelijke software. Ook houd je je bezig met code reviews voor je collega’s en gebruik je deze feedback om verbeteringen aan te dragen.

Wie ben jij?

Opleiding 
Je hebt bij voorkeur een Bachelor in Computer Science of een soortgelijke opleiding.

Ervaring 
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Java Developer waarbij je hebt gewerkt met: 
  • Java 7+ or 8 
  • Spring framework 
  • SQL Server, PostgreSQL of vergelijkbaar

Daarnaast zou het fijn zijn als je ervaring met of interesse hebt in: 
  • Microservices, Docker, AWS, Kubernetes en Continuous Delivery 
  • Web-technologies zoals JavaScript, HTML5, JSON, Angular, etc. 
  • Het toepassen van diverse design patterns (OO, MVC, dependency injection, factory pattern, etc.) 
  • Het ontwikkelen van automation and continuous integration 
  • Test Driven Development (TDD) 
  • Agile werken

Wat bieden wij?

Effacts heeft een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door een ondernemende en informele werksfeer, waardoor je veel collegiaal contact zult hebben. Zo is er iedere dag een gezamenlijke lunch en is er de wekelijks terugkerende vrijdagmiddagborrel. Regelmatig organiseren we uitjes voor het hele kantoor; een etentje, een spontane lunch buiten de deur of een middagje varen met mooi weer.
Met een start-up feel én de back-up van een grote multinational kom je terecht in een dynamische en internationale organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd en ondersteund.

Je werkt 40 uur per week, je standplaats is het nieuwe Effacts kantoor op een van de meest bruisende plekken in Amsterdam, aan het IJ gelegen vlakbij het centraal station.

Verder bieden wij een prima salaris, een interessante bonusregeling, een mobiele telefoon en een laptop van de zaak.

Meer informatie?  
Wil je meer weten over onze organisatie en softwareproducten? Kijk dan op onderstaand link:  
https://www.wolterskluwer.nl/werkenbij/ontmoet-ons/legal-software?departmentFa=10430  

Heb je vragen over de functie, tools of technieken die we gebruiken? Stuur dan een mail naar Karin Struikman via karin.struikman@wolterskluwer.com. Zij brengt je graag in contact met één van onze developers.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Juridisch
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Struikman

Vestigingsplaats

Solliciteer